Vår specialisering

Alla inomhusarbeten
Utemiljöer och utomhusrenoveringar
TIllbyggnad, ombyggnad och skötsel
Nybyggnationer

Välkommen till Klöver Knekt!

Hantverk och tradition

Klöver Knekt AB är den smartare byggfirman – den du verkligen kan lita på! Stadigt förankrad i gammaldags värderingar men med en modern och nyskapande prägel. Oöverträffad serviceanda och ett yrkeskunnande som bara mångårig erfarenhet kan ge. Beprövade metoder, moderna verktyg och material. Pålitligt, seriöst och tryggt.

Vi värdesätter ansvar och ärlighet i våra rekommendationer och arbetar med lösningar som håller på sikt. Vi månar om vårt rykte och är inte ute efter snabba pengar!

Heder och samvete

Klöver Knekt vill bidra till att förändra bilden av hantverkares emellanåt dåliga rykte. Genom vår unika servicegaranti lovar vi dig därför att:

– Vi är tillgängliga per telefon, sms och e-post
– Vi kommer på utsatt tid
– Vi fokuserar på ditt uppdrag, ser till att arbetet löper smidigt och blir klart i tid
– Vi håller rent och snyggt omkring oss och respekterar ditt hus och hem
– Vi tar betalt enligt överenskommelse
– Vi kommunicerar tydligt eventuella problem och åtgärdar dem snabbt och effektivt

Som kund får du en personlig kontaktman som ser till att vi lever upp till dessa åtaganden.
Det är inte så konstigt att vår verksamhet har blivit en succé. Det är ju faktiskt så enkelt att det är både roligare och lönsammare att göra ett bra jobb och att ha nöjda kunder.
Inget jobb är för stort eller för litet för oss på Klöver Knekt. Du kan anlita oss för allt från att köra hem och skruva ihop den nyinköpta Ikea-hyllan till att bygga ett helt hus.
Vi erbjuder allt ifrån totalentreprenader från ritning till färdigt resultat, till rena utförandeentreprenader där ni pekar på vad ni vill ha gjort och vi gör jobbet.
Kontakta oss för ett personligt möte och en kostnadsfri offert!

Välkommen som kund!

vatrum
Behörighet för våtrumsarbeten enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum, BBV. Vi använder endast av Måleribranschens våtrumskontroll godkända målerisystem och metoder som uppfyller Måleribranschens Regler För Våtrum. Innehar F-skattsedel. Org nr 556769-8393.Ansvarsförsäkring (10 MSEK) hos Trygg Hansa, nr 25-0439509-01.Vi arbetar efter branschens vedertagna entreprenadavtal. Alltid minst två års garanti.